Over ons

dtp vormgeving / artwork / logo’s / huisstijlen / brochures / leaflets / productpresentaties / websites / mailings / nieuwsbrieven / tekstwerk / social media / fotografie

Na vele mooie en succesvolle jaren werkzaam te zijn geweest in de mediawereld, hebben wij de handen ineengeslagen en de beslissing genomen om, met onze passie en kennis, voor onszelf te gaan beginnen. Vrijheid!!
Onze creativiteit kent geen grenzen en die delen we graag met anderen. De afgelopen jaren wisten wij steeds weer te verrassen met nieuwe ideeën en producten. Nu gaan we ons richten op het lokale MKB en de cultuur- en recreatiesector. Deze groep ondernemers kan wel wat steun gebruiken en die kunnen wij hun bieden.

Groet,
Het Grafisch Ontwerp

Theo: co-owner: Tot 12:00 uur cappuccino met een zoetje. Niet aanspreekbaar tot ongeveer 10:00 uur. Ziet kansen, geen problemen. Bedenkt meer dingen dan een heel team kan uitwerken, maar gelukkig doet hij meestal de commerciële kant

Inge: co-owner: Koffie zwart. Altijd aanspreekbaar en positief. The creative source, Adobe fanaat en CMS geek. Passie voor schoonheid, vormen en content. Zorgt voor de puntjes op de i. Een mooie combi van cultuur en classy bitch.

En de rest: Jong, talentvol en sushi-lovers. Houden meer van whisky & bourbon dan van Pisang Ambon. Begrijpen nog steeds niet wat een ochtendhumeur is.