Over ons

content creatie / dtp vormgeving / advertenties / huisstijlen / brochures / leaflets / productpresentaties / mailings / nieuwsbrieven / social media / tekstwerk / logo’s / websites

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de print- en online wereld, hebben wij de beslissing genomen om, met onze passie en kennis, voor onszelf te gaan beginnen. Vrijheid!!

Wij ondersteunen je vanaf het ontwikkelen van een simpel maar effectief marketing concept, tot realisatie van je website, content creatie, nieuwsbrief, social media of printproductie.

Creativiteit zit in ons DNA en dat delen we graag met anderen. De afgelopen jaren wisten wij steeds weer te verrassen met nieuwe ideeƫn en producten.

Nu richten we ons op de lokale MKB-er. Deze groep ondernemers kan wel wat steun gebruiken en die kunnen wij hun bieden.

We houden het simpel en toepasbaar. Geen ingewikkelde, geldverslindende concepten. Nee, gewoon simpel en beheersbaar.

En wie zijn wij

Theo: Cappuccino tot 12:00 uur, daarna water. Ziet altijd kansen, geen problemen. Bedenkt meer dingen dan een heel team kan uitwerken, maar gelukkig doet hij meestal de commerciƫle kant en maakt hij heel af en toe een prachtige powerpoint animatie.

Inge: Koffie zwart. Altijd aanspreekbaar en positief. The creative source, Adobe fanaat en CMS geek. Passie voor schoonheid, vormen en content in tekst en beeld. Zorgt voor de puntjes op de i.

En de rest: Jong, creatief en sushi-lovers. Houden meer van cocktails, whisky & bourbon dan van Pisang Ambon. Begrijpen nog steeds niet wat een ochtendhumeur is na het feesten.